1 Mart 2013 Cuma

Saten gelinlik (Gelinlik Dosyası-1)

Malum düğün sezonu yaklaşıyor dolayısıyla gelin adayları gelinlik arayışlarında şuanda :) Ben de kendimce azıcık yardımcı olmaya çalışayım. Zaman zaman beğendiğim modelleri paylaşacağım burada. Fotograftaki sade ve deniz kızı model denenden. Kısmetse düğünümde ben de bu tarz bir gelinlik istiyorum :)
Bu modelin bana göre tek sorunlu yanı kumaşı, saten gibi bir şey mi o bana mı öyle geliyor? Kusursuz bir vücut gerekir normal şartlarda sateni taşıyabilmek için ancak drapeler yardımıyla biraz kamuflaj yapılmış. Zarif bir gelinlik..

4 yorum:

  1. Bana da kumaş biraz parlak göründü ama onun dışında gerçekten harika. evlenirken ben de deniz kızı gelinlik denemiştim, çok da güzel duruyor. zayıf olsan tabi ki güzel ama genel olarak böyle kesimin insanı daha zayıf gösterme özelliği var, bana sorarsan.
    ben atelier aimee gelinlik alıp üzerinde oynamalar yaptırmıştım. tam istediğim gibi romantik ve biraz da farklı olmuştu (arkasında pembe korse iplik vardı).
    tavsiyem olabildiğince çok gelinlik denemen. eninde sonunda genellikle ilk beğendiğine gidersin ama denemesi çok ama çok keyifli :)).

    http://tuzvekarabiber.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben zaten oldukça zayıfım, 36 bedenim öyle söyliyeyim :) Nasıl duracak üzerimde hiç bilmiyorum, daha evliliğe biraz zaman olduğu için hemen denemeye başlayıp heyecanlanmak istemiyorum :) Ama gelinlik tabi ki her genç kızın rüyası :)

      Sil
  2. olsun burdanda saten gecelik
    olayına girebilirsin

    YanıtlaSil