28 Şubat 2013 Perşembe

Hanım hanımcık..

Çok cici, hanım hanımcık bir kombin :) Fossil saatteki tonlardan devam ediyorum :)

Fossil Saat.

Sizce de hoş değil mi? Altın sarısı saatler çok göz yoruyor artık diye düşünüyorum. Bu daha soft görünümlü güzel bir alternatif bence.

Çekiliş hediyem geldi :)


Blogumla ilgilenemediğim günler sebebiyle bir konu da çok geciktim. Daha fazla gecikmeden blogumda buna yer vermek istiyorum. Biliyorsunuz geçenlerde "Mila'dan Notlar" blogunun çekilişinden güzel bir kitap kazanmıştım. Shantaram isminde harika bir kitap, elime ulaştı ve okumaya bile başladım. Buna dayanarak harika diyorum :) Paketi açar açmaz fotografladım ama ancak yayınlayabiliyorum. Sevgili Mila'ya buradan tekrar çok teşekkür ediyorum, beni gerçekten sevindiren bir etkinlik oldu. Ayrıca bence blogunu da incelemelisiniz. Gerçekten samimi ve içten yazılarını paylaşıyor ve sanki bir arkadaşınız ile sohbet ediyormuş gibi okuyorsunuz sizde. 

Çekiliş-14!

Henüz çok fazla kişinin farketmediği ama çok ilginç bir hediyesi olan çekilişe götürüyorum sizi :) Buyurun buradan.
Kendi falınıza bakabileceğiniz bir fincan hediye ediyor Kar Tanesi :)

Dantel Taç!

Önceden annemlerin yaptığını hatırlıyorum, böyle dantelleri şekerli su ile mi ne dondururlardı. Hıh tam da o mantık ile yapılmış taçlar. Küçük hanımlar için ne kadar da güzel aksesuarlar :)

14 Şubat 2013 Perşembe

Ay Beşik :)

Harika bir beşik değil mi sizce de?

Yeni yaka kolyeler geldiii :)

Yeni satışa eklenen yakalarımı gördünüz mü??:)

Yumurtalı Biber, Biberli Yumurta

Kahvaltıda bibere bayılan biri olarak çok sevdim bu fikri. Hatta benden bir tavsiye havuç ve peyniri, zeytinyağı ve toz karabiber ile azıcık tavada kavurun nefis ve hafif bir kahvaltılık oluyor :)

Muz+Yulaf

Lezzetli bir paylaşımla bana çok uzun gelen bir aranın ardından kaldığım yerden devam ediyorum :)
2 adet muz ve 1 ölçü yulaf deniyor ama ölçü ne ölçüsü anlayamadım ben. Artık göz kararı ayarlayacağız. 350 derecede 15 dk pişirmek gerekiyormuş ayrıca :)


1 Şubat 2013 Cuma

Kaban yenileme.

Muhtemelen kabanın altından görünen dantel elbise veya eteğe ait. Ama ben diyorum ki, görünümünden sıkıldığımız bir kabanın altına bu şekilde görünecek dantel eklersek duruma göre düğmelerini de değiştirerek yeni bir kaban sahibi olabiliriz :)