30 Mart 2013 Cumartesi

Bıyık :)

Her yerde bıyık görmekten bıktınız biliyorum ama bu çok eğlenceliymiş bence :) Kağıt ile hazırlanan bıyıklar pipetlere geçirilmiş ve içeceğinizi içerken eğleneceksiniz :)

29 Mart 2013 Cuma

Eski kitap, laptop çantası..

Bayıldım resmen buna, eski kitap görünümünde laptop çantası.. Harika gerçekten. Şu site de satılıyor ve fiyatı  79.99$' imiş.

28 Mart 2013 Perşembe

Tarak toka

Böyle bir tarak saçımı tutacak olsaydı hiç düşünmez süsleme çalışmalarına başlardım lakin hiç umudum yok :)
Güzel tasarımlar ortaya çıkabilir oysaki, bu da fena olmamış..

Balondan Terlik :)

Sade bir parmak arası terlik balonlar düğümlenerek süslenmiş. Çok şirin olmuş bence :) Mavi parmak arası terliklerimi beyaz ve mavi tonlarında ki balonlar ile böyle süsleyerek yaza hazırlamayı düşündüm ben de :)

27 Mart 2013 Çarşamba

Çekiliş-33-34-35-36-37!

An itibariyle 30ları geçmiş bulunuyorum blogumu açtığımdan beri katıldığım çekiliş sayısında, henüz bir tane kazandım, umarım diğerlerinde de kazanırım :P Çekiliş çok eğlenceli bir etkinlik bence, bir de hediyeleşme sürpriz kutu hazırlama, mutluluk kutusu hazırlama gibi etkinlikler görüyorum bloglarda. Çok hoş değil mi, ben de böyle bir etkinlik düzenlemek veya düzenlenmiş olana katılmayı düşünmüyor değilim. Sizler neler düşünüyorsunuz blog etkinlikleri konusunda?
Sonra da geçiyorum katıldığım çekilişlere...

Gökkuşağındaki 8. Renk blogunun sahibi senasy ilk çekilişini düzenlemiş. Yeni bir blog ve desteğe de ihtiyacı var ayrıca, aslında hepimizin olduğu gibi :) Bir gözatmanızı tavsiye ediyorum.

* Hayal Gemisinde 2 Kişi isimli blog ilk çekilişi ile karşımızda.. Hediye edeceği ürün sayısı oldukça fazla, kazanan kişi pek çok ürünü denemiş olacak..

* Makyaj Odamm 150 izleyicisinin şerefine 3. çekilişini düzenliyor ve çok şirin hediyeleri var. Pembe saç düzelştirici ve onun arkasında azıcık görünen puantiyeli şey de takı askısı ve başka makyaj malzemeleri hediyeleri...

* Retro'cular bu çekilişe katılmalı, Trendkolik ikinci kez Casio Retro saat hediye ediyor!

* Makyaj Blogum gerçekten güzel makyaj ürünleri hediye ediyor, fotografı kopyalamayı beceremedim ama bence bir gözatmalısınız :)

Perde dikelim!

Azıcık dikiş bilen insanın dikebileceği bir perde gibi geldi bu bana. Basit görünüyor ama bir yandan da çok havalı. Ben yanına birde ince güzel bir tül düşündüm.. Denenebilir :)

Denizden çıkan şişe parçaları..

Yaza doğru yaklaşırken bir yazlık veya balkon fikri buldum. Genelde dalgaların aşındırması ile pürüzsüzleşmiş taş gibi cam parçaları, şişe kalıntıları buluruz sahillerde falan.. Yani ben bu görüntüyü görünce onu hatırladım ancak renkleri ve boyutları bu kadar uyumlu parçalar toplanamaz sanırım. Benzeri boncuklar ile yapıldığını düşünüyorum ama rüzgarda çıkaracakları ses yaz akşamlarında güzel olur gibi geldi :)

25 Mart 2013 Pazartesi

Çantanız Kaybolmasın :)

İlginç bir tasarım daha.. Çantanızı kelepçeleyin kolunuza kaybolmasın :) Ama öyle kapkaççılara falan denk gelmeyin kolunuzu da götürürler valla :P

24 Mart 2013 Pazar

Ba-yıl-dım!

Harika bir ayakkabı bu! Çok beğendim ki zaten Rachel Zoe yani.. :) 

Gelin Saçı (Gelin Dosyası-7)

Aslında gayet klasik bir model ama saç aksesuarından mıdır nedir bilemedim gözüme bir hoş göründü. Straplez bir gelinlik, kırmızı bir ruj ile güzel olur sanki..

23 Mart 2013 Cumartesi

Grey cement matte polish! AVON'dan..

Fotografta ki kadar güzel durur mu bilemedim bu mat ojeler. Avon'da varmış örneğin bu renk. İlginç, denemek gerek..

Püskevit:)

Bizim "püskevit" değil mi o :) Event'lerde yapıyorlarmış görüyor musunuz, biz de dalga geçiyoruz çok ayıp :) Babaannem anlatır çocukken püskevit yediklerini, ben denedim ayrıca çok lezzetli oluyor tavsiye ederim :) İki biküvinin arasına bir gül lokumu koyum bisküvileri bastırın ki lokum arada ezilsin.. Yanına da taze demlenmiş bir çay, nefis oluyor :)

Çekiliş-26-27-28-29-30-31-32!

* Çekilişlere devam ediyoruz, gün geçmiyor ki bloglarda çekilişler düzenlenmesin :) Shimizu'nun çekilişi de bir harika, bakmanız tavsiye olunur :)

* KoyuKırmızı'nın çekilişi de bir harika, benim bayıldığım bir far paleti hediye ediyor, tam da böyle bir şey almayı düşünürken :) Umarım benim olur:) Siz de şansınızı denemek isterseniz buyurun buradan!

* Happy Box furyasına ben de çekiliş aracılığı ile katılmış olayım. Melodram çekilişi ile bir izleyicisini sevindirecek kutu hediye edecekmiş. Bu harika fikre siz de dahil olmak isterseniz buradan! :)

* Bol bol hediyeli bir çekiliş bu :) Hepsi birbirinden güzel hediyeler var, saymakla bitmez bence siz kendiniz bakın :)

* Stay in a good mood blogunun sahibi de güzel hediyeler ile karşımızda. Okumayı planladığım Babil'de Ölüm İstanbul'da Aşk kitabını görünce hemen katılmam gerek dedim :)

* Coralsfashion düzenlediği çekiliş ile ilginç hediyeler veriyor. İlginç diyorum çünkü tırnak şeklinde olan yüzük dikkatimi çekti :) Çanta da çok şıkmış ayrıca..

* Akmayan Göz Kalemi iki kişiye birden hediye veriyor, hepsi de birbirinden güzel. Ben ojeleri çok beğendim. Siz de katılmak isterseniz bloguna bir gözatın derim :)

Tavşan şekillilerden devam ediyoruz :)

Hani bir ara paylaştığım tavşan şeklinde hamur işleri vardı, ekmek falanda demiştik. Şu post hatta. Hıh onları yapan kişiyi bulduk, yorum olarak linkini bırakmış :)(link şu!) Ben dilini anlamıyorum ama bol fotograflı ve bizim nasıl yaparız acaba sorularımızın cevabı gibi :) Hatta farklı şekiller de gördüm sanki ben orda, kuş falanda vardı..

15 Mart 2013 Cuma

Baykuş Çanta

Ne kadar ince bir tasarım, bayıldım resmen bu çantaya. Sade bir kıyafet ile kullanılmalı bence, kendisi yeterince dikkat çekici zaten :)

14 Mart 2013 Perşembe

Charles Worthington Saç kremi!

Bir süre saç kremi araştırması yaptıktan sonra CW saç kremlerini denemek istedim. Çok çeşidi var ancak ben argan yağının faydalarını da duyduğumdan argan yağlı olanını denedim ve sonuca inanamadım. Hemen hemen her saç kreminde olduğu gibi saçım kolay taranıyordu ama kuruttuğumda çok şaşırdım bu kadarını beklemiyordum. Saçlarım yumuşacık olmuştu, ellerim sürekli saçlarımdaydı :) Diğer çeşitlerini denemedim ama argan yağını içinde barındıran çeşidini kesinlikle tavsiye ediyorum. Bir de sanırım saç kreminin şampuanla uyumu da çok önemli, marka kötülemiş gibi olmak istemiyorum ama head&shoulders şampuanla sonuç harikayken bir başka şampuanla hiç etkisi olmamıştı saç kreminin.
Ben Watsons'tan aldım saç kremini, bilmiyorum başka bir yerde var mıdır. Hatta şuanda indirime girdiğini gördüm, hatta o zaman neden burada bahsetmediğimi düşündüm :) 3 al 2 öde kampanyası var ve küçük boyunun normal fiyatı da düşmüş. Yanlış hatırlamıyorsam 6tl falandı, şuanda 4tl. Gayet uygun yani fiyatı.

Kalpli oje

Çok tatlı :)
Genelde birazcık zorlanıyoruz tırnaklarımıza böyle fotograflarda ki gibi desen desen yapma konusunda ama bu kolaymış :)


Beyaz çikolata ve kiraz!

Havalar ısınırken, vişnelere kirazlara doyamayacağımız zamanlar gelirken buna ne dersiniz? :) Bu kış gerçekten kiraz zamanı gelsin çok istedim. Beyaz çikolatayla da gayet güzel olur sanki :)

13 Mart 2013 Çarşamba

Nane aromalı içi beyaz çikolata :)










"İsmini bilmediğim bir tarif olduğundan başlıkta da sadece nitelemesini yaptım :) "



Fotografta gördüğünüz lezzetli çikolataların yapım aşamaları gayet basit, ve bu sefer malzemelerini de öğrendim. Çok pratik olduğunu farkettim. Bir çırpıda hazırlanabilecek kolay bir tarif.

.......................................

Malzemeler şöyle;

* 2+1/4 su bardağı pudra şekeri

* Yaklaşık 2 yemek kaşığı kadar oda ısısında yumuşamış margarin

* 2 yemek kaşığı kadar krema

* Bir de ekstra bu tarifte 2 çay kaşığı kadar nane özü (aroması) kullanılmış. Bunu kullanmak zorunda değilsiniz tabi ki ama bulunabilirse güzel olur diye düşünüyorum.

* Son aşamada kaplama için çikolata gerekli ancak burada bir miktar söyleyemiyorum, damak zevkinize ve tercihinize kalmış bir şey.

....................................

Malzemeleri hamur haline getirdikten sonra fotografta gördüğünüz üzere rulo şekline getirip güzelce sarıp dolapta 45dk bekletiyorsunuz. 

Bu arada hamuru dolaptan almadan önce çikolataları benmari usulü denen şekilde yani kaynayan suyun üzeri koyacağınız başka bir kapta eritiyorsunuz.

Dolaptan çıkardığınız hamuru yine fotografta gördüğünüz gibi dilimliyorsunuz.

Bu dilimleri erittiğiniz çikolatanın içine batırıp, güzelce çikolata kaplanmalarını sağlayıp donması için bir kenara alıyorsunuz. Hamur dolaptan yeni çıktığından zaten çikolatayı kısa sürede donduracaktır.

Sonuç güzel görünüyor :) Ellerinize sağlık şimdiden, afiyet olsun :)




Fulyanna'dan Bruno Mazzini marka güneş gözlüğü hediye!

Gerçekten harika bir gözlük.. Fulyanna hediye ediyormuş, siz de çekilişe katılmak isterseniz bloguna bir gözatmalısınız..

Hayır hayır kan değil paspastaki :)

Çok ilginç bir tasarım bu, ıslandığında kırmızı oluyor :) İlginç yaratıcı bir tasarım olabilir ancak ben şahsen evimde istemem böyle bir şey korkarım sanırım :))

12 Mart 2013 Salı

Gelin ve Nedimeleri :)

Sizce de nedimeler gelinden daha dikkat çekici değil mi? :) Soldan birincinin elbisesi gelinin gelinliğinden daha süslü, onun yanında ki daha dikkat çekici :) Resmen gelin sönük kalmış :)

Masal Köşesi^^

Bu fikre bayıldım. Benden çok anne adaylarının hoşuna gideceğini düşünüyorum. Çok cici bir masal köşesi hazırlamışlar. Çok keyifli görünüyor :) Hı illa masal köşesi olmak zorunda değil, kendiniz için böyle bir okuma köşesi de hazırlayabilirsiniz :)

11 Mart 2013 Pazartesi

Çekiliş-22-23-24-25!

*Venüs'ün dünyası bu harika ayakkabıları hediye ediyormuş :) Ben bayıldım. Ancak belirteyim 38 numara :)

* inturkey blogunun sahibi güzel bir çekiliş hazırlamış ve bir sürü de hediyesi var. Sizde katılmak isterseniz buyurun buradan :)

* Kermit ve Mamontenka'dan güzel hediyeler var :) Fotografta gördüğünüz paketlerden sadece birisi..

* Pembe Dudaklar ilk çekilişi ile karşımızda :) Kullanıp memnun kaldığı ürünlerden hediye ediyormuş. Ben ojelerin renklerini çok sevdim^^


Kusursuz!

Kusursuz bir görünüm bence. Bu tarz eteklere elbiselere bayılıyorum. Kadını çok zarif gösterdiğini düşünüyorum. Ayrıca saten etek nasıl bu kadar kusursuz durabilmiş hayret, azıcık belde kırışmış ama çok rahatsız edici bir şey değil. Bluzun sırt detayı da oldukça zarif. Beğenmediğim tek nokta kolunda ki o bileklik-bilezikler oldu. 

10 Mart 2013 Pazar

Kırmızı Ruj Sürmek Bir Sanattır!

Kırmızı ruj dikkatle özenle sürülmeli. Öyle şeffaf nemlendirici havasında baştan savma sürülemez. Adeta bir tablo üzerinde çalışıyormuş gibi bir özenle sürülmeli ki kusursuz dudaklara sahip olun. 

Yüzük!

Nutkum tutuldu, yüzüğe bakar mısınız? Çok ince detayları var, oldukça ağır bir tasarım ama bu şık olduğu gerçeğini değiştirmiyor tabi :) Buradan satın alabilirsiniz, 4.940 dolar değerinde :)

9 Mart 2013 Cumartesi

Kafes Şemsiye

Bir bahar şemsiyesi daha.. Kafes ve Kuş :) Çok şirin, çok tatlı yahu.. Ama maalesef nereden satın alabiliriz bulamadım :/

8 Mart 2013 Cuma

Çalışırken uyuyakalanlara :D

Çalışırken uyuyakalanlar için süper bir şey bu :)

Çekiliş-16-17-18-19-20-21!

beyazkedivekozmetik.blogspot.com'dan güzel bir çekiliş.. Denim makyaj paleti çok hoş :)


Trend sokağı ilk çekilişi ile güzel hediyeler veriyor :)


* Makyaj Tutkusu iki adet güzel mi güzel essence parfüm hediye ediyor. Siz de katılmak isterseniz burada! :)


Aylin'in Kozmetik günlüğü, güzel bir çekiliş düzenlemiş. Normal de kullanıp memnun kaldığı ürünlerden hediye ediyormuş. Son katılım 30 Mart :)

* Bu çekiliş gerçekten harika. Kozmetik hikayeleri süper ürünler seçmiş. Benim favorim far paleti oldu :)

Makyajmanya, ilk çekilişi ile bir izleyicisine bahar hediyeleri veriyor :) Katılmak isterseniz buradan buyurun:)

Kozmetik Turu, harika bir makyaj paleti hediye ediyor. Bir bakın derim :) Son katılım 25 Mart!