14 Mart 2013 Perşembe

Charles Worthington Saç kremi!

Bir süre saç kremi araştırması yaptıktan sonra CW saç kremlerini denemek istedim. Çok çeşidi var ancak ben argan yağının faydalarını da duyduğumdan argan yağlı olanını denedim ve sonuca inanamadım. Hemen hemen her saç kreminde olduğu gibi saçım kolay taranıyordu ama kuruttuğumda çok şaşırdım bu kadarını beklemiyordum. Saçlarım yumuşacık olmuştu, ellerim sürekli saçlarımdaydı :) Diğer çeşitlerini denemedim ama argan yağını içinde barındıran çeşidini kesinlikle tavsiye ediyorum. Bir de sanırım saç kreminin şampuanla uyumu da çok önemli, marka kötülemiş gibi olmak istemiyorum ama head&shoulders şampuanla sonuç harikayken bir başka şampuanla hiç etkisi olmamıştı saç kreminin.
Ben Watsons'tan aldım saç kremini, bilmiyorum başka bir yerde var mıdır. Hatta şuanda indirime girdiğini gördüm, hatta o zaman neden burada bahsetmediğimi düşündüm :) 3 al 2 öde kampanyası var ve küçük boyunun normal fiyatı da düşmüş. Yanlış hatırlamıyorsam 6tl falandı, şuanda 4tl. Gayet uygun yani fiyatı.

4 yorum:

  1. Eveet, ben de uzun süredir kullanıyorum bu kremi ve oldukça memnunum :)

    YanıtlaSil
  2. saç kremi de önemli bir detay tabi.Saçlarım uzunken olmazsa olmazımdı.Şampuan olarak da herbal Aloe şampuan öneririm.Saçları güçlendiriyor.Bitkisel olduğu için de sülfat içermiyor.Bu konuda yardımcı olabilirim sana:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şuan şampuanımdan memnunum çok sık değiştirmiyorum da ama aklımda bulursun :)

      Sil